PODOPHARM “Oleum Herbal”, active podologic oil

 24,79

OLEUM HERBAL , ACTIVE PODOLOGIC OIL

Olie gebaseerd op het beste van de natuur, een unieke samenstelling van organische oliën met een breed werkingsspectrum, voorziet de nagel en huid van zuurstof en stimuleert het hernieuwingsproces.

De Olie is geschikt voor de huid van handen, voeten en nagels en heeft een onstekingswerende, herstellende, voedende en verzachtende werking. De olie beschermd tegen bacteriën, virussen, schimmels. De olie zorgt voor een film op de huid waardoor de huid niet kan uitdrogen.

De olie kan gebruikt worden bij psoriasis, atopische huid, contact eczeem, schimmel op huid en nagels, bacteriële infectie, irritatie na het scheren, koorstblaasjes, insektenbeten, acné, spierpijn. Tevens geschikt voor diabetici.

Ingrediënten: geozoneerde olijfolie, deze dringt diep in de huid en voorziet weefsels van zuurstof en zogt voor circulatie, tea tree, lavendel, kruidnagel,rozemarijn, teunisbloemolie.

Gebruik: na de voetverzorging aanbrengen op droge voeten, nagels, nagelriemen en nagelwallen. Ook geschikt voor andere lichaamsdelen. De Oleum Herbal can aan elke crème, zalf of balsem toegevoegd worden.

De inhoud van 30 ml is geschikt voor 250 behandelingen.

Omschrijving

Titel

Ga naar de bovenkant