Ray tanning drops / zelfbruinende druppels 30 ml

 30,58

Krijg een subtiele, bruine teint met de zelfbruinende druppels van Ray.

  • Hydrateert dankzij hyaluronzuur
  • Zorgt voor een subtiele, bruine teint dankzij dihydroxyacetone (DHA) en erytrulose

Gebruik ze puur of meng 3 tot 5 druppels in je Ray Dag- & Nachtcrème of 6 tot 10 druppels in je Body Lotion voor een natuurlijk en egaal resultaat. Breng aan met je handen en smeer goed uit.

Deze zelfbruinende druppels bevatten geen parfum en zijn geschikt voor alle huidtypes, waaronder ook de gevoelige huid. Vermijd contact met de ogen.

Was je handen na gebruik van de Ray Tanning Drops.

Al na een aantal uur zie je een eerste resultaat en na 24u zie je het beste resultaat dat 3 tot 7 dagen zal behouden.

Hydrateert je huid

Een dosis hyaluronzuur in een hoog moleculair gewicht hydrateert de huid intens en zorgt ervoor dat de zelfbruinende druppels geen uitdrogend effect hebben.

Zorgt voor een subtiele, bruine teint

De zelfbruinende druppels van Ray bevatten dihydroxyacetone (DHA) en erytrulose die reageren met stoffen uit de dode huidcellen in de bovenste huidlaag. Ze zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag bruin kleurt.

93/100 op Yuka

De zelfbruinende druppels krijgen een score van 93/100 op Yuka. Alle ingrediënten van deze zelfbruinende druppels zijn dan ook hypoallergeen, geschikt voor een gevoelige huid en bevatten geen hormoonverstorende of irriterende stoffen.

De belangrijkste ingrediënten.

Hyaluronzuur hydrateert je gelaat. Daarnaast reageren dihydroxyacetone (DHA) en erytrulose met stoffen uit de dode huidcellen in de bovenste huidlaag. Ze zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag bruin kleurt.

Gezonde ingrediënten die werken.

Veel verzorgingsproducten bevatten nutteloze commerciële ingrediënten. Om de kans op irritaties of allergiën te verkleinen, zitten in Ray alleen de noodzakelijke actieve of ondersteunende ingrediënten.

Omschrijving

Titel

Ga naar de bovenkant