RAY conditioner 250 ml

 15,70

Maak je haar zacht, glazend en gezond met de conditioner van Ray.

  • Voorkomt gespleten haarpunten
  • Voedt en hydrateert het haar
  • Verzacht het haar
  • Zorgt voor glanzend haar

Na gebruik van de Ray Shampoo de Ray Conditioner aanbrengen op de uiteinden van je haar. Daarna grondig afspoelen.

Hydraterende verzorging voor het haar

Glycerine in onze conditioner hydrateert je haar. Kokosolie en jojobaolie voeden je haar. De juiste ph en een anti-statisch ingrediënt zorgen voor een extra glanzend beschermlaagje. Gespleten haarpunten worden hierdoor minder zichtbaar. Een gezonde hoofdhuid zorgt ook voor minder haaruitval.

Makkelijk doorkambaar, zonder siliconen

In tegenstelling tot een conditioner met siliconen, krijg je van deze conditioner geen build-up in je haren doordat het plantaardig alternatief makkelijk uit te wassen is en ervoor zorgt dat je haren makkelijk doorkambaar worden.

100/100 op Yuka

De conditioner krijgt een score van 100/100 op Yuka. Alle ingrediënten van deze conditioner zijn dan ook hypoallergeen, geschikt voor een gevoelige huid en bevatten geen hormoonverstorende of irriterende stoffen.

De belangrijkste ingrediënten.

In de Ray Conditioner worden geen siliconen gebruikt. De hydratatie van je huid wordt op pijl gehouden door glycerine en kokosolie en jojobaolie gaan je haar voeden.

Gezonde ingrediënten die werken.

Veel verzorgingsproducten bevatten nutteloze commerciële ingrediënten. Om de kans op irritaties of allergiën te verkleinen, zitten in Ray alleen de noodzakelijke actieve of ondersteunende ingrediënten.

Omschrijving

Titel

Ga naar de bovenkant