RAY intieme wasgel 250 ml

 14,05

Reinig zachtjes je intieme zone met de intieme wasgel van Ray.

 • Beschermt je natuurlijke microflora
 • Heeft een zuurtegraad van 4,8
 • Geschikt voor een geïrriteerde

  Milde reiniging

  De milde ingrediënten in deze intieme wasgel reinigen je intieme zone op een grondig wijze met respect voor de microflora en de gevoeligheid van de huid.

  Zuurgraad (ph) van 4,8

  Een goed evenwicht van de microflora is belangrijk om ongemakken te voorkomen. De zuurtegraad van 4,8 zorgt er voor dat dat evenwicht niet wordt verstoord door wijzigingen in de zuurtegraad.

  Hypoallergeen, zonder parfum

  Alle ingrediënten van deze intieme wasgel zijn dan ook hypoallergeen, zonder parfum en geschikt voor een gevoelige huid en bevatten geen hormoonverstorende of irriterendes stoffen.

  huid

Aanbrengen op je natte huid en laten schuimen, vervolgens grondig afspoelen.

93/100 op Yuka

Geselecteerd door apotheker Hilde Nys.

Elk ingrediënt in dit product wordt zorgvuldig door apotheker Hilde Nys wetenschappelijk onderzocht op haar mogelijkheid om kankerverwekkend, hormoonverstorend, huidirriterend, immuniteit verstorend of sterk allergiserend te zijn, en op het risico om de huidbarrière te beschadigen of pigmentvlekken te veroorzaken te zijn.

Gezonde ingrediënten die werken.

Veel verzorgingsproducten bevatten nutteloze commerciële ingrediënten. Om de kans op irritaties of allergiën te verkleinen, zitten in Ray alleen de noodzakelijke actieve of ondersteunende ingrediënten.

 

 

Omschrijving

Titel

Ga naar de bovenkant