RAY set doucheroutine

 55,37

Maak je gezond doucheritueel compleet met ons pakket dat bestaat uit shampoo, conditioner en body wash.

93-100/100 op Yuka

Milde reiniging van je haar en hoofdhuid

Onze shampoo bevat ingrediënten op basis van kokosolie die je hoofdhuid en haar gezond houden. Het helpt de natuurlijke huidflora te behouden door de juiste zuurtegraad en een probioticum.

Maak je haar makkelijk doorkambaar

Je haar wordt sterker dankzij onze hydraterende en voedende conditioner. Bovendien wordt je haar antistatisch en makkelijk doorkambaar, wat voor minder haarbreuk zorgt.

Een milde reiniging om je huid gezond te houden

Onze body wash bestaat uit zacht reinigende ingrediënten zodat je huid in optimale conditie is. De natuurlijke huidflora wordt behouden door de juiste zuurtegraad en een probioticum.

Geselecteerd door apotheker Hilde Nys.

Elk ingrediënt in dit product wordt zorgvuldig door apotheker Hilde Nys wetenschappelijk onderzocht op haar mogelijkheid om kankerverwekkend, hormoonverstorend, huidirriterend, immuniteit verstorend of sterk allergiserend te zijn, en op het risico om de huidbarrière te beschadigen of pigmentvlekken te veroorzaken te zijn.

Gezonde ingrediënten die werken.

Veel verzorgingsproducten bevatten nutteloze commerciële ingrediënten. Om de kans op irritaties of allergiën te verkleinen, zitten in Ray alleen de noodzakelijke actieve of ondersteunende ingrediënten.

Omschrijving

Titel

Ga naar de bovenkant